Villany és szerelvény szaküzlet
Junkers

Bosch

Junkers falikazánok
Junkers kondenzációs készülékek
Junkers vízmelegítők
Fég

FÉG

Fég konvektorok
bojler, hajdú

Hajdú

Massive

Massive

Massive lámpák
Mofém

Mofém

Mofém Eco Trend csaptelepek
Eglo

Eglo

Eglo lámpák
Szarvasi

Szarvasi

Szarvasi lámpák
Radiátorok

Radiátorok

Romantik aluradiátorok
bojler, hajdú, kondenzációs gázkazán

Bemutatkozás

Panasonic Aquarea hőszivattyú - modern fűtési rendszer

Aquarea hőszivattyúval a hatékony fűtés többé nem megfizethetetlen vágyálom. Ezernyien úgy vélik, hogy egy hőszivattyú megvásárolása rettenetesen drága mulatság. Holott egy kis számolással rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy ez milyen hatalmas tévedés. Néhány év alatt az ósdi fűtés miatt sokkal többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy korszerű hőszivattyú. Egyedi módon az Aquarea T-CAP hőszivattyú -15 fokban is megtartja maximális teljesítőképességét. Emiatt jóval gyorsabban megtérül a hőszivattyúba befektetett pénz

Levegő víz hőszivattyú - Napjainkban égető kérdés a pénztárcabarát fűtés. A modern technológia biztosítja, hogy bankszámlánkat kímélve oldjuk meg az olcsó fűtést. Egyik jól ismert, trendi lehetőség a Panasonic hőszivattyú beszerelése. Aquarea T-CAP hőszivattyúval nagymértékben lefaragható a fűtés díja. Ezenkívül nem okoz gondot az Aquarea hőszivattyúnak a beszerelése.

A szén ára egyfolytában drágább lesz. Ezek az fosszilis energiahordozók nemsokára elfogynak. Aquarea T-CAP hőszivattyúval függetlenné válhatunk a kőolaj ár robbanás kíméletlen hatásától. Békében tölthetjük mindennapjainkat. Panasonic Aquarea, levegős hőszivattyú: ide kattintva olvashat többet. Nem kötelező attól tartani, hogy a gáz ára akármelyik órában egetverően megugrik. Ennek dacára az Aquarea T-CAP hőszivattyú újratermelődő energiaforrás- egy teljes életen át alacsony árú fűtést biztosít.

Egy modern Aquarea hőszivattyút régi fűtési rendszerhez is használhatunk. Nem kell százezreket félretenni a hőszivattyúk beépítésére. A beüzemelés a meglévő padlófűtéses rendszeren keresztül is elképzelhető. Igen biztonságos az üzemeltetés. Hiszen nem keletkezik káros anyag. Alacsony üzemeltetési költség jellemző az Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtés beüzemelése mindig megtérül. A gázfűtés díja általában 50%-kal lesz olcsóbb a geotermikus fűtés jóvoltából. A gazdaságos fűtési költség mellett garantálja a lakóknak a meleg vizet is. A megtakarított Forint a pénztárcánkban marad.

Környezetvédelmi szempontból is a listák legelején van a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtés. Lényegében semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik. Egészségünk és Földünk védelme szemszögéből a legfontosabb befektetés. Gyerekeinkre is gondoljunk, amikor a Föld kifogyóban lévő energiahordozóit használjuk fűtéshez.

A hőszivattyú lényegében egy inverz hűtőgép. Mindannyian tudjuk, hogy a konyhai hűtő a lakás melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanez. Csakhogy inverz módon zajlik le a folyamat. A melegebb térségből elvonja a hőt és leadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a működtetéséhez kedvező árú villamos áramra van szükség.

Kategóriák: hőszivattyú, Aquarea, Aquarea T-CAP

Forrás: aquarea.hu, 2016-10-29 17:28

 

 
Junkers FÉG Massive bojler, hajdú Mofém Eglo Szarvasi
 
PR Csoport: Hírek | Cégonline