Villany és szerelvény szaküzlet
Junkers

Bosch

Junkers falikazánok
Junkers kondenzációs készülékek
Junkers vízmelegítők
Fég

FÉG

Fég konvektorok
bojler, hajdú

Hajdú

Massive

Massive

Massive lámpák
Mofém

Mofém

Mofém Eco Trend csaptelepek
Eglo

Eglo

Eglo lámpák
Szarvasi

Szarvasi

Szarvasi lámpák
Radiátorok

Radiátorok

Romantik aluradiátorok
bojler, hajdú, kondenzációs gázkazán

Bemutatkozás

Lomtalanítás - gyors és olcsó bútorszállítás Budapesten

Gyors költöztetés remek díjcsomaggal. Gyakorta idéz elő kellemetlen meglepetést, hogy a költöztetés után a számla nagyobb a vártnál. Ennek búcsút inthet, ha ezt a költöztető csapatot választja

Tehertaxi - Gyakran nem tudni, hogy milyen olcsón számláznak a költöztető cégek. Soha többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban az ismerőseimmel együtt cipekedtünk. Költöztetés javaslatok az olcsokoltoztetes1.hu weblapján. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a súlyos hűtő belevág a tenyerembe. A régi utálatos élmények miatt inkább költöztető szakembereket hívtam. Villámgyorsan felmérték a terepet, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elvittek.

Tudjuk, hogy az emberi vázizomzat nem ilyen terhek mozgatására lett megalkotva. Nagy teher miatt kezünk, gerincünk, derekunk és bokánk túl nagy terhelést kap. Mindemellett egy jól felszerelt költöztető csapat mindig kiváló felszerelést alkalmaz a nagy terhek mozgatásához. Mondjuk heveder vagy hám segítségével a rakodó szakképzett emberek vázizomzatára egyenletes megterhelés jut. Stabilan szállítanak nagy bútorokat anélkül, hogy a bútor épségét kockáztatják.

Új helyre költözéskor rettentően elengedhetetlen, hogy milyen állapotban jutnak szeretett dolgaink a korábbi helyéről az új otthonba. Gyakran az ismerősöket kérik meg , hogy legyenek segítség a bútorszállításban. Ami azonban számos gondhoz vezet. Kezdve azzal, hogy a nehéz háztartási gépek szállítása nem is olyan könnyű. Persze arra gondolunk, hogy a négy saroknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Sajnos az ilyenféle amatőr megszokások során szoktak igen csúnyán megsérülni a háztartási berendezésünk. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-12-01 10:31

 

 
Junkers FÉG Massive bojler, hajdú Mofém Eglo Szarvasi
 
PR Csoport: Hírek | Cégonline