Villany és szerelvény szaküzlet
Junkers

Bosch

Junkers falikazánok
Junkers kondenzációs készülékek
Junkers vízmelegítők
Fég

FÉG

Fég konvektorok
bojler, hajdú

Hajdú

Massive

Massive

Massive lámpák
Mofém

Mofém

Mofém Eco Trend csaptelepek
Eglo

Eglo

Eglo lámpák
Szarvasi

Szarvasi

Szarvasi lámpák
Radiátorok

Radiátorok

Romantik aluradiátorok
bojler, hajdú, kondenzációs gázkazán

Bemutatkozás

A zöld tea pozitív hatása szervezetünkre

Kimagasló antioxidáns tartalma miatt a zöld tea vásárlása mindenképp javasolt annak, akinek meghatározó egészsége megóvása. A zöld teában található antioxidánsok megkötik a szabad gyököket. Megóvja szervezetünket a szabad gyökök meglehetősen káros hatásaitól

Zöld tea - A rendszeres zöld tea fogyasztás hatása sokak figyelmét felkeltette. Ugyanis a zöld tea számos pozitív hatással bír. Számtalan kutatási eredmény beszámolt arról, mennyire kedvező hatása van, ha zöld teát fogyasztunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a rosszindulatú daganatok kialakulásának veszélyét. A megbetegedés leküzdésében is segít. A zöld teában meglevő egyik összetevő olyan folyamatokat hoz működésbe, ami a káros sejtek elhalásához vezet. Miközben normális sejteket egészségesen hagyja.

Mindenki tudja, hogy a zöld tea számtalan antioxidáns molekulát tartalmaz. De miért is fontos egészségünk védelme céljából? Az antioxidánsok szervezetünk egyik létfontosságú alkotóelemei. Szervezetünk anyagcseréje folyamán meglehetősen reakcióképes szabad gyökök keletkeznek. Zöld tea infókért kattintson ide. A tudomány jelenlegi véleménye szerint ezek a szabad gyökök főleg a daganatos betegségért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. A zöld teában található számtalan antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. A nagy reakcióképességű vegyületek megkötésével a zöld tea fogyasztása nagyban védi egészségünket.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2017-01-24 11:45

 

 
Junkers FÉG Massive bojler, hajdú Mofém Eglo Szarvasi
 
PR Csoport: Hírek | Cégonline