Villany és szerelvény szaküzlet
Junkers

Bosch

Junkers falikazánok
Junkers kondenzációs készülékek
Junkers vízmelegítők
Fég

FÉG

Fég konvektorok
bojler, hajdú

Hajdú

Massive

Massive

Massive lámpák
Mofém

Mofém

Mofém Eco Trend csaptelepek
Eglo

Eglo

Eglo lámpák
Szarvasi

Szarvasi

Szarvasi lámpák
Radiátorok

Radiátorok

Romantik aluradiátorok
bojler, hajdú, kondenzációs gázkazán

Bemutatkozás

Fehérje szükséges a tónusos, csinos testhez "is"

Fehérje igénye a szervezetnek folyamatos.

Hogyan tudjuk biztosítani az rajtunk múlik. Jó minőségű állati vagy növényi tápanyagokkal, az csupán ízlés kérdése. Legjobban hasznosuló fehérje források azok állati eredetűek. A vegán étkezőknek, sajnos rosszabbul hasznosuló növényi eredetű fehérje forrás áll csak rendelkezésre.

Ilyen esetekre is megoldás lehet a  prémium fehérje minőségű táplálék kiegészítők   fogyasztása. Ezekben is létezik növényi eredetű fehérjét tartalmazó fehérjepor. Legnépszerűbbek a rizsfehérjék és a szójafehérjék. Kisebb százalékban előfordul borsófehérjét tartalmazó fehérje készítmények is.

Sokkal szélesebb a paletta az állati fehérje forrásokat tartalmazó készítmények között. Léteznek laktózmentes, gluténmentes készítmények azok számára akik ilyenfajta étel intoleranciában szenvednek.

Fogyáshoz is fontos a megfelelő mennyiségű fehérje bevitel, egyébként a szervezet a fogyás során a már megszerzett izomzatot fogja először felhasználni a felhalmozott zsír helyett. Ezekben az esetekben könnyen kis fogyhatunk a bőrünkből. Megereszkedik, a bőr lötyögőssé válik.

Megfelelő mennyiségű mozgással és az étkezésre nagy figyelmet fordítva a fogyás során a bőrűnk feszes marad, és izomzatunk lassan eléri a kívánt mértéket.

Prémium minőségű fehérje táplálék kiegészítők között válogathat, kedvező áron és olcsó szállítási árral párosítva a www.protein4u.hu webshopban.  

Forrás: protein4u.hu, 2017-04-15 12:38

 

 
Junkers FÉG Massive bojler, hajdú Mofém Eglo Szarvasi
 
PR Csoport: Hírek | Cégonline