Villany és szerelvény szaküzlet
Junkers

Bosch

Junkers falikazánok
Junkers kondenzációs készülékek
Junkers vízmelegítők
Fég

FÉG

Fég konvektorok
bojler, hajdú

Hajdú

Massive

Massive

Massive lámpák
Mofém

Mofém

Mofém Eco Trend csaptelepek
Eglo

Eglo

Eglo lámpák
Szarvasi

Szarvasi

Szarvasi lámpák
Radiátorok

Radiátorok

Romantik aluradiátorok
bojler, hajdú, kondenzációs gázkazán

Bemutatkozás

Hatékony elektronikus eladás: a minőségi honlapkészítés titkai

Honlapkészítés közben a cégvezetők rendszerint elfelejtik, hogy mi is a valódi cél. Maga a weblap csak egy eszköz a cég termékeinek eredményes értékesítése érdekében

Akár kirándulással is töltheti idejét, míg a weblap folyamatosan termeli a forgalmat. Ez a honlapkészítés igazi haszna. A Honlapteszt honlapkészítés weblapján olvasható még több tipp. Ebben a témában sok kiváló bejegyzést lelhet Verdes János Honlapteszt blogján. A látogatókat erőteljesen ösztönözni kell rendelésre - a honlapkészítés sohasem áll meg. Így változik valódi üzletkötő gépezetté egy honlap. Egy ütős weblap akkor is vásárlást generál, ha a tulajdonos éppen valami egészen más dologgal foglalkozik.

Ideális célpiac kiválasztással a honlapkészítés hírneve megkérdőjelezhetetlen. A hatékony eladáshoz el kell érni a lehetséges vevőket és el kell érni, hogy tekintsen a weboldalra. Kezdetben a lehetséges fogyasztó a figyelmének épp hogy csak 10%-át használja. A mai rohanó, modern korszakban a webes értékesítés elengedhetetlen a célok eléréséhez. Honlapkészítést ezért nem célszerű félvállról venni. Tudniillik az értékesítés egyik jókora baja, hogy tömérdek reklám impulzus éri a lehetséges vásárlót.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-10-04 10:21

 

 
Junkers FÉG Massive bojler, hajdú Mofém Eglo Szarvasi
 
PR Csoport: Hírek | Cégonline