Villany és szerelvény szaküzlet
Junkers

Bosch

Junkers falikazánok
Junkers kondenzációs készülékek
Junkers vízmelegítők
Fég

FÉG

Fég konvektorok
bojler, hajdú

Hajdú

Massive

Massive

Massive lámpák
Mofém

Mofém

Mofém Eco Trend csaptelepek
Eglo

Eglo

Eglo lámpák
Szarvasi

Szarvasi

Szarvasi lámpák
Radiátorok

Radiátorok

Romantik aluradiátorok
bojler, hajdú, kondenzációs gázkazán

Bemutatkozás

Friss heti lottó nyerőszámok


Rengetegen ismerjük a többéve üzemelő nemzedékeken átívelő magyarországi lottó játékokat. És az eheti lottószámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat weboldalán fellelhetők az Ötös-lottó, a Hatos lottó, és a Skandináv lottó esetén a friss nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikák a szokásos heti számsorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Ellenőrizheted, hogy a nyerőszámaiddal milyen eredményeket értél volna el az eddigi Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó esetében a sorsolásokon a kihúzott nyertes számok milyen gyakran ismétlődtek a szóban forgó lottó játék múltja alatt a meghatározott év, esetleg az utolsó telitalálat óta eltelt időben.
Amennyiben pillanatnyilag senki nem nyert, akkor a megnyerhető nyeremények értékét és halmozódási folyamatát is megtekintheted.

Abban az esetben, ha nem csak a lottó nyerőszámokkal tennéd próbára a szerencsét, akkor a mindenkor friss lottókhoz kötődő nyeremény akciók közül is válogathatsz.

Szeretnél kockázatmentesen játszani? A Skandináv lottó tipp-játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a játékoskedvűek által megjelölt gyakran választott nyerőszámok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi számsorsolásokon.

Amennyiben lenne véleményed a lottó húzásokról, a hozzájuk kapcsolódó esetleges manipulációról, akkor egy nyitott fórum segítségével játszva megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő beírásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-04-10 19:15

 

 
Junkers FÉG Massive bojler, hajdú Mofém Eglo Szarvasi
 
PR Csoport: Hírek | Cégonline