Villany és szerelvény szaküzlet
Junkers

Bosch

Junkers falikazánok
Junkers kondenzációs készülékek
Junkers vízmelegítők
Fég

FÉG

Fég konvektorok
bojler, hajdú

Hajdú

Massive

Massive

Massive lámpák
Mofém

Mofém

Mofém Eco Trend csaptelepek
Eglo

Eglo

Eglo lámpák
Szarvasi

Szarvasi

Szarvasi lámpák
Radiátorok

Radiátorok

Romantik aluradiátorok
bojler, hajdú, kondenzációs gázkazán

Bemutatkozás

Részecskeszűrő tisztító adalék

A részecskeszűrő javítása nagyon magas díj. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni

Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a kocsi fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye igen romlott. Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a motort. Ha ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt.

Használt személygépjármű vásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon tengernyi alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le leszerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt javítani vagy tisztítani kell. Előbbi irdatlanul borsos költségű, míg utóbbi kedvezményes árú megoldás. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapján kereshető több tipp.

A részecskeszűrő problémája döntően 160 ezer km körül mutatkozik meg. Ez nagyrészt a jármű használatától függ. Akik kiváltképp rövid utakon használják, gyorsabban szembesülnek a bonyodalommal. A részecskeszűrő tisztítja magát. Viszont ehhez intenzívebb fordulatszámon kell utazni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben előforduló szennyeződés kiég. Részecskeszűrő részletezése a reszecske-szuro.hu weblapján.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2018-04-26 12:37

 

 
Junkers FÉG Massive bojler, hajdú Mofém Eglo Szarvasi
 
PR Csoport: Hírek | Cégonline