Villany és szerelvény szaküzlet
Junkers

Bosch

Junkers falikazánok
Junkers kondenzációs készülékek
Junkers vízmelegítők
Fég

FÉG

Fég konvektorok
bojler, hajdú

Hajdú

Massive

Massive

Massive lámpák
Mofém

Mofém

Mofém Eco Trend csaptelepek
Eglo

Eglo

Eglo lámpák
Szarvasi

Szarvasi

Szarvasi lámpák
Radiátorok

Radiátorok

Romantik aluradiátorok
bojler, hajdú, kondenzációs gázkazán

Bemutatkozás

Friss magyar lottószámok

Nem nagyon akad olyan, aki nem ismerné a régóta elérhető töretlen sikerű magyar lottó játékokat. És a friss nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat weboldalán megtalálhatók az Ötös lottó, a Hatos-lottó, és a Skandináv lottó esetében az eheti nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a heti húzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Informálódhatsz, hogy a nyerőszámaiddal milyen találatokat sikerült volna megütni az eddigi Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó húzásokon, illetve mindhárom lottó esetében a húzásokon a gömbből előkerült lottószámok milyen ritkán fordultak eddig elő a szóban forgó lottó múltja során a meghatározott évjárat, esetleg az utolsó jackpot óta eltelt időben.
Ha pillanatnyilag sem Te sem más nem vitte el a főnyereményt, akkor a megnyerhető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is megtekintheted.

Akkor, ha nem csak a szerencseszámokkal kísértenéd a szerencsét, úgy az aktuális lottó játékokhoz kötődő nyeremény promóciók köréből is válogathatsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó tipp-játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a tippelők által választott leggyakoribb lottószámok és azok milyen eredménnyel vesznek részt az egyes heti kézi vagy gépi sorsolásokon.

Abban az esetben ha van megjegyzésed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kötődő esetleges svindlikről, akkor egy nyitott fórum segítségével könnyedén megoszthatod a többi olvasóval, vagy válaszolhatsz a meglévő gondolatokra

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-12-31 12:11

 

 
Junkers FÉG Massive bojler, hajdú Mofém Eglo Szarvasi
 
PR Csoport: Hírek | Cégonline