Villany és szerelvény szaküzlet
Szarvasi

Radiátorok

Szarvasi lámpák
Fég

FÉG

Fég konvektorok
bojler, hajdú

Hajdú

Energiatakarékos izzók

Energiatakarékos izzók

Massive lámpák
Mofém

Mofém

Mofém Eco Trend csaptelepek
Eglo

LED világítás

Eglo lámpák
bojler, hajdú, kondenzációs gázkazán

Fűtésszerelési anyagok

Cégünk a korszerű fűtéstechnikai megoldások elterjedésének elősegítésére egy újdonságot kínál: Hajdú kondenzációs gázkazánt! A Hajdú egy elismert márkanév a villanybojlerek piacán, de ezzel az újításukkal méltán felveszik a versenyt a nagy külföldi kazángyártó cégekkel. Árban rendkívül versenyképes 245.900 Ft-ért már kapható 24kW-os kondenzációs gázkazán. Miben rejlik az újítás? A hőcserélőn keresztül lecsapódó forró füstgáz energiája így visszanyerhető és akár 20%-os hatékonyság növekedés érhető el. Költségtakarékos, energiatakarékos megoldás kedvező áron!

Forgalmazzuk továbbá a Romantik 2000 Kft alumínium radiátorait, amelyek már több évtizede, 10 év gyártói garanciával képviselik a minőséget a hazai alumínium radiátor piacon.

Magas fűtőteljesítmény, klasszikus forma, takarékos energiafelhasználás jellemzi a radiátorokat és széles színskálából választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt. Az alumínium radiátorok tagonként rendelhetők többféle magasságban.

Danfoss, Hertz radiátor szelepek, termofejek, légtelenítők, csőtermosztát, csőhőmérők, és egyéb fűtéstechnikai alkatrészek széles választékban. Érdeklődjön üzletünkben: 06-1-339-58-61

 

1
1
1
1
 
         
Termékeinkből:   webshop
radiátor szelepek  
termofejes szelepek  
légtelenítők  
légtelenító kulcs  
víznyomás szabályzók    
füstcsövek    
füstcső idomok    
szűkítők    
bilincsek    
szobatermosztátok    
Junkers gázkazánok    
Hajdu kondenzációs gázkazán    
gázbojlerek    
Fég konvektorok    
lapradiátorok    
aluradiátorok    
 
Junkers